Algemeen:
Onder " SchoMeij’s speelpaleis " wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak met beperkte aansprakelijkheid. SchoMeij’s speelpaleis, kantoorhoudende op de Lange moor 2 te Nieuw Vennep, Nederland,

tel: +31 (0)6-19825560, e-mail. SchoMeij’s speelpaleis is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Hoofddorp onder nummer 34265293

Toepassing:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij SchoMeij’s speelpaleis als leverancier van producten optreedt.

Overeenkomst:
De koopovereenkomst tussen SchoMeij’s speelpaleis en koper is tot stand gekomen op het moment dat een "orderbevestiging" is verstuurd via e-mail. Let op: dit is niet de bevestiging van de order welke u na het plaatsen van de bestelling kunt ontvangen. SchoMeij’s speelpaleis stuurt u een orderbevestiging per e-mail met daarin de bevestiging of het product op voorraad is en hoe de betaling en verzending zal plaats vinden. Dit omdat u niet standaard een bevestiging van de order ontvangt, mits u dit aangeeft bij de bestelling.

SchoMeij’s speelpaleis behoudt zich het recht voor items die niet binnen 7 dagen na het tot stand komen van de overeenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere partij. Indien het product alsnog wordt betaald na deze 7 dagen is de levering van het product onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting (BTW) en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Indien de koper zich niet in het land van de verzending bevindt, is de koper aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten. Artikelen waar geen prijs bij staat zijn wel te bestellen maar de levertijd evenals de prijs van het artikel kunnen nog niet bekend zijn. Informeer voor u bestelt.

Aanbiedingen:
Alle aanbiedingen van SchoMeij’s speelpaleis zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven ten alle tijden voorbehouden.

Levertijden:
SchoMeij’s speelpaleis draagt er zorg voor dat de artikelen zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling verstuurd worden op de vaste verzenddagen, mits voorradig, anders vermeld of overeen gekomen. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. SchoMeij’s speelpaleis is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

SchoMeij’s speelpaleis zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze ter keuze van SchoMeij’s speelpaleis. De eigendom van de producten gaat over bij aflevering bij de transporteur indien de producten betaald zijn. SchoMeij’s speelpaleis is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. Extra kosten van de nalevering worden door SchoMeij’s speelpaleis gedragen. SchoMeij’s speelpaleis hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden.

SchoMeij’s speelpaleis is nimmer aansprakelijk indien het pakket zoek raakt door onjuist opgegeven adres gegevens. Indien dit onverhoopt toch gebeurt dan zal SchoMeij’s speelpaleis er alles aan doen wat binnen haar macht ligt om het pakket te laten traceren door de transporteur. Indien de transporteur de navraag opdracht voor het vermiste pakket heeft afgerond en het pakket nog steeds zoek is kan er geen aanspraak worden gedaan op een vergoeding door SchoMeij’s speelpaleis. Controleer altijd uw adresgegevens voordat u deze aan SchoMeij’s speelpaleis doorgeeft.

Verzendkosten:
Alle prijzen van de artikelen op deze site zijn exclusief verzendkosten. Wij berekenen voor alle verzendingen binnen Nederland tot 30kg standaard 6,50 euro portokosten ivm de track en trace mogelijkheid van DHL.

SchoMeij’s speelpaleis garandeert dat het pakket zo snel mogelijk na ontvangst betaling afgeleverd wordt bij de transporteur. Na aflevering is SchoMeij’s speelpaleis niet aansprakelijk voor de verdere afhandeling door de transporteur. Op verzoek stuurt SchoMeij’s speelpaleis u het pakketnummer van de transporteur toe. Indien voor basis pakket verzending gekozen is, is de koper verantwoordelijk indien een pakket zoek mocht raken bij de transporteur. SchoMeij’s speelpaleis adviseert ten alle tijden verzekerde verzending.

Verzending:
Een betaalde bestelling wordt op de eerst volgende verzenddag via DHL verzonden. Op dit moment zijn dinsdag en vrijdag de vaste verzenddagen. Het pakket wordt maximaal 2x aangeboden door DHL. Bent u 2x niet thuis, dan zal u van DHL een melding krijgen dat u het pakket kunt ophalen bij een DHL service punt. Wordt het pakket niet opgehaald binnen de door DHL gestelde aantal dagen, dan zal het pakket geretourneerd worden aan SchoMeij`s speelpaleis. Indien dit het geval is en u wilt het pakket opnieuw verzonden hebben, dan zal SchoMeij`s speelpaleis opnieuw verzendkosten in rekening brengen. Indien u het pakket niet opnieuw verzonden wilt hebben, dan zal SchoMeij`s speelpaleis het aankoop bedrag minus de verzend en betaal kosten crediteren.

Bovengenoemde tarieven gelden niet voor de Nederlandse eilanden.

Internationale verzendkosten zijn op aanvraag. SchoMeij’s speelpaleis verzend wereldwijd.

Verzending, Factuur en betalingsmethoden:
Bestellingen worden (meestal) geleverd via DHL of kunnen op afspraak worden afgehaald bij de eerder genoemde vestiging. SchoMeij’s speelpaleis bevestigt uw bestelling per e-mail aan door u opgegeven e-mail adres. In deze e-mail wordt aangegeven wat het totaalbedrag van de zending is. Alle prijzen zijn inclusief BTW, de verzendkosten worden apart vermeld.

Indien u, om welke reden dan ook, wilt afzien van uw opdracht, dan dient u binnen 24 uur te reageren via e-mail of telefoon. SchoMeij’s speelpaleis gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze termijn hebt gereageerd, de opdracht bindend is.

Er zijn meerdere mogelijkheden van betaling:
1. Vooruit betaling per bank: 2965631 tnv SchoMeij te Nieuw Vennep.
2. Betalen middels IDeal
3. Contant bij afhalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.
4. Betalen via PayPal
5. Betalen via Bancontact/MisterCash
6. Betalen via DIRECTebanking?SofortBanking

SchoMeij’s speelpaleis behoudt zich het recht voor om elke bestelling individueel te beoordelen op het al dan niet vereisen van een vooruitbetaling.

Aansprakelijkheid bij te late levering.
SchoMeij’s speelpaleis is nimmer aansprakelijk te stellen voor levering op een te laat tijdstip, indien deze late levering wordt veroorzaakt door de transporteur of het gevolg is van andere oorzaken. Indien het product door de afnemer geweigerd wordt en dus retour gaat naar SchoMeij’s speelpaleis komen alle transportkosten ten lasten van de terugsturende afnemer.

SchoMeij’s speelpaleis is nimmer aansprakelijk indien het pakket zoek raakt door onjuist opgegeven adres gegevens. Indien dit onverhoopt toch gebeurt dan zal SchoMeij’s speelpaleis er alles aan doen om het pakket te laten traceren door de transporteur. Indien de transporteur de navraag opdracht voor het vermiste pakket heeft afgerond en het pakket nog steeds zoek is kan er geen aanspraak worden gedaan op een vergoeding door SchoMeij’s speelpaleis. Controleer altijd uw adresgegevens voordat u deze aan SchoMeij’s speelpaleis doorgeeft.

Retourneren artikelen:
Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kan het, indien in onbeschadigde verpakking en ongebruikt, volgens de wettelijke norm van het herroepingsrecht van 14 dagen worden teruggestuurd op vertoon van de factuur (houdt rekening met de verzendtijd). Indien de retournering voldoet aan de algemene voorwaarden, dan wordt het bedrag exclusief alle gemaakte (porto) kosten en exclusief betaalkosten binnen 7 werkdagen geretourneerd. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending. SchoMeij’s speelpaleis is gerechtigd items welke retour komen en beschadigd zijn, open zijn gemaakt, onderdelen zijn verwijderd of hier het vermoeden toe bestaat, het item niet te accepteren. De items gaan retour naar de geadresseerde waarbij laatstgenoemde de kosten draagt.

In verband met hygiëne kunnen ondergoed en badmode niet geruild of geretourneerd worden zodra het zegel verbroken is.

Ruilen artikelen:
Indien u het artikel wilt ruilen, dan kan het, indien in onbeschadigde verpakking, onbeschadigd en ongebruikt, binnen 14 dagen worden teruggestuurd op vertoon van de factuur (houdt rekening met de verzendtijd). Het artikel zal dan geruild worden voor een ander artikel. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending en van de nieuwe zending (dus 2x extra porto). SchoMeij’s speelpaleis is gerechtigd items welke retour komen en beschadigd zijn, open zijn gemaakt, onderdelen zijn verwijderd of hier het vermoeden toe bestaat, het item niet te accepteren. De items gaan retour naar de geadresseerde waarbij laatstgenoemde de kosten draagt.

Garantie, Niet-goed geld terug en klachten:
Uiteraard neemt SchoMeij’s speelpaleis elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen. De koper heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u SchoMeij’s speelpaleis binnen 3 dagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

Garantie:
Er kan uitsluitend aanspraak worden gedaan op fabrieksgarantie indien dit bij het product staat vermeld en wordt gehonoreerd door de fabrikant van het product. De garantie geldt met uitzondering van accu’s, batterijen en overige verbruik producten. Voor LEGO geldt dat de garantie rechtstreeks via Lego verloopt. Voor garantiegevallen neemt u contact op met LEGO onder nummer 00800 5346 555. Voor andere producten kunt u ons mailen.

Gegevensbeheer en privacy:
SchoMeij’s speelpaleis stelt uw persoonlijke informatie nooit aan derden ter beschikking. SchoMeij’s speelpaleis verzoekt u uw telefoonnummer bij uw e-mail in te vullen, zodat we, indien nodig, contact met u kunnen opnemen.

De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door SchoMeij’s speelpaleis nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

SchoMeij’s speelpaleis doet haar best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u klachten, laat het ons weten! Dit kan via e-mail of het contact formulier. Wij zullen dan een passende oplossing proberen te zoeken. Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken. SchoMeij’s speelpaleis kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen, zetfouten, kleuren en teksten.

Vragen, klachten en opmerkingen:
Mocht u na het lezen van deze voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust schriftelijk, telefonisch, per fax of per e-mail contact op met onze klantenservice.

SchoMeij’s speelpaleis
Lange moor 2
2151VE Nieuw Vennep
Holland

T: +31 (0)6 - 19825560
F: +31 (0)84 – 7368045
http://www.schomeij.nl
KvK: 34265293
BTW: NL1318.09.544.B01


Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van SchoMeij’s speelpaleis.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2019 SchoMeij`s speelpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.